wat zeggen z[y]?      

Fabio en Laura Celli - Vanbael

Zaakvoerders - Wijndomein Montepertini

"Wij deden een beroep op Raf voor de naam, copy én website van ons wijndomein. We misten die final touch. En precies daarin is Raf goed. Hij verplaatst zich in onze wereld, kent onze ideeën en heeft genoeg aan een half woord. Dan zet hij precies op papier wat wij willen zeggen. Speels, vlot en met heel veel gevoel."

Evi Maquoi

Zaakvoerder - ZINNIG

"Raf is een vakman. Een plantrekker met een scherpe pen. Én een flinke portie humor. Hij vertaalt elke briefing naar een vlotte, overtuigende tekst. Eentje die er boenk op zit. Al dan niet met dubbelzinnigheden of fijne woordspelingen."

Chantal Swerts

Auteur - HGS

"Met onze publicatie over de Kluis van Vrijhern wilden we lokaal erfgoed dichter bij de mensen brengen. Maar hoe doe je dat zonder saai over te komen? Raf was de oplossing ... Hij vond de perfecte schrijfstijl en reageerde altijd snel, correct en accuraat. Het resultaat is super! En we hebben zelf veel geleerd. Schrijven is een vak apart!"

Sabine Liebens

Zaakvoerder - Liebens Reclame

"Onlangs zetten we Raf aan het werk met zeven woorden die kenmerkend waren voor een bedrijf. Hij leverde een prachtige tekst af die de onderneming volledig typeerde. Het toverde zowel bij de klant als bij mij een glimlach op het gezicht. Raf schrijft ook een column in ons lifestylemagazine Sakosj. Ook daar raakt hij telkens opnieuw de gevoelige snaar. Zo mooi!"

Johan Veldeman

Zaakvoerder - ZINNIG

"Raf is ... euhm ... ik kan niet meteen op het woord komen. Hij is een ... hoe zeg je dat weer ... Wacht. Ik zal het hem even vragen. Hij formuleert dat altijd zo raak. Met een kwinkslag en een woordspeling als dat past. Maar altijd met teksten die overtuigen. Naar de essentie gaan. Ah ja, ik weet het weer. Raf is ... een zinnige copywriter ;-)."

Els Hellinx

Auteur 

"Ik vroeg me af hoe Raf mijn oorlogsverhalen zou structureren en bewerken, zonder het verhaal van de getuigen te veranderen. Al snel zaten we volledig op dezelfde lijn. De samenwerking verliep vlot en het resultaat is super. Ik kreeg enorm veel positieve feedback op mijn boek."